About

About

Nederlands Kampioen | Maarten van Luit |De bal is mijn verbintenis

 

Freestyle voetbal is mijn leven geworden.

 

 

Even voorstellen:

Ik ben Maarten van Luit en ben geboren op 10-09-1990 in Amsterdam.

Ik heb ongeveer veertien jaar 'veldvoetbal' gespeeld. Dat was echt mijn passie tot ik Freestyle Football ontdekte. Ik was een jaar of achttien toen ik op YouTube een filmpje zag van iemand die allerlei tricks deed met een bal. Dat was het moment dat ik besloot om ook te beginnen met Freestyle Football.

 

Ik had nog totaal geen idee wat ik er mee zou willen gaan doen, maar ik vond het leuk en begon eigenlijk gewoon een beetje voor de lol. Ik kan echt niet geloven wat ik tot nu toe heb bereikt! Ik train elke dag en word steeds beter, het is een echt passie van me en dat is het recept tot succes.

 

2009 - Na een half jaar begon ik echt goed te freestylen en zo bleef ik vorderingen maken. Na 1 jaar begon ik al kleine shows te geven. Inmiddels gaat dat zo goed dat ik echt grote shows kan en wil doen. Daar blijf ik elke dag voor trainen, want deze passie gaat nooit meer over!

 

Mijn droom was om bij Ajax een freestyle show te geven tijdens de rust.

Op 27 oktober 2010 werd mijn droom werkelijkheid. Daar stond ik dan, middenin de Amsterdam ArenA, mijn freestyle kunsten te vertonen tijdens de rust!

 

2014 - Ik ben nog elke dag bezig met mijn passie! Ik train gemiddeld- 4/6 uur perdag en hoop binnenkort een Freestyle voetbalschool te openen in Amsterdam!

CONTACT ME

Tel: +31 (0) 6 46 10 20 19

Maartenfreestyle

MaartenFreestyle is dé garantie op een succesvol evenement!

© Copyright 2015. All Rights Reserved.